Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله دیدبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس از قزوین، اظهار کرد: مدت زمان عبور از پیک کرونا کاملا بستگی به رفتار مردم و همکاری که صورت می گیرد، دارد.

وی افزود: اگر واکسیناسیون انجام گیرد و دستورالعمل ها رعایت شود می توان امیدوار شد با کمترین تلفات این پیک را نیز پشت سر بگذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیدبان خاطر نشان کرد: متاسفانه روز به روز تعداد مبتلایان و بیماران بستری در حال افزایش است و می طلبد مردم بیشتر رعایت کنند و استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و پرهیز از دست دادن را در دستور کار خود قرار دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین اعلام کرد: هر علامتی که افراد دارند ممکن است علایم سویه جدید باشد بنابراین باید جدی گرفته شود، البته خوشبختانه علایم تنفسی در سویه جدید کمتر دیده شده اما امکان اینکه بخش های دیگر بدن درگیر و سبب فوت افراد شود وجود دارد.

وی عنوان کرد: از آنجایی به تازگی وارد پیک جدید شدیم نمی توان در خصوص رده سنی افراد مبتلا نظر داد و این موضوع نیاز به بررسی دارد اما مسلما ابتلا در تمام رده های سنی وجود خواهد داشت.

دیدبان یاد آور شد: از آنجایی که کرونا عامل ویروسی دارد ممکن است با علایمی همچون سرماخوردگی آغاز و در نهایت بخش های اصلی را درگیر و سبب بستری یا حتی مرگ شود.

وی اضافه کرد: پرسنل و بیمارستان های ما آمادگی لازم را دارند و خوشبختانه کمبودی نداریم اما از آنجایی که در حال حاضر بیمارستان های ما خالی از بیمار نیستند و بیماران با مشکلات مختلف بستری هستند بنابراین نمی توان گفت ظرفیت بستری همه بیماران کرونایی را داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: همکاران ما در صدا و سیما و فضای مجازی فعال هستند و خواستار آن هستیم که اهالی رسانه هم همانند همیشه به رسالت خود عمل کنند و به اطلاع رسانی بپردازند.

دیدبان افزود: در سویه قبلی یک نفر می توانست ۸ نفر را مبتلا کند اما در این سویه یک نفر می تواند ۱۸ نفر را مبتلا کند.

وی عنوان کرد: طبق نظر متخصصین علوم پزشکی، زدن ماسک، رعایت شیوه نامه های بهداشتی، رعایت فاصله اجتماعی و مهم تر از همه زدن واکسن می تواند از ابتلا و گسترش کرونا در جامعه جلوگیری کند.

دیدبان یاد آور شد: طبق بررسی های انجام شده در خصوص حواشی پیرامون تاریخ واکسن ها، وزارت بهداشت جوابیه صادر کرد، بر این اساس مردم نگران نباشند چرا که تاریخ قید شده تاریخ اولیه بود و تاریخ نهایی نیست و مشکلی ایجاد نمی کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در پایان گفت: به جز واکسن آسترازنکا که حذف شد، در حال حاضر انواع مختلف واکسن در استان وجود دارد و هیچ الزامی برای زدن نوع خاصی از واکسن نیست.
 
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۰۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!