Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله کشاورز گفت: اکنون یکی از اولویت‌های کاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری است که این مرکز از ابتدای خردادماه با ظرفیت کامل فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالله کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ با اشاره به دو مرکز درمان ناباروری در استان اظهار کرد: یکی از زیرساخت‌های درمانی استان مرکز درمان ناباروری دولتی بیمارستان ولایت و دیگری مرکز درمان ناباروری خصوصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اکنون این دو مرکزناباروری در استان دارای پروانه بهره‌برداری هستند و با راه‌اندازی یک مرکز خصوصی دیگر نیز موافقت شده اما فعلا به بهره‌برداری نرسیده است.
  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: تا پیش از شیوع کرونا در مرکز درمان ولایت خدماتی نظیر آی‌یوآی و بخشی دیگر از اقدامات درمانی انجام می‌شد اما بعد از شیوع بیماری؛ بیمارستان ولایت به صورت کامل به عنوان مرکز پذیرش بیماران کرونایی قرار گرفت بنابراین مرکز درمان ناباروری به صورت مقطعی غیر فعال شد.
  کشاورز ابراز کرد: اکنون یکی از اولویت‌های کاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری است که این مرکز از ابتدای خردادماه با ظرفیت کامل فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
  وی عنوان کرد: خدمات مرکز درمان ناباروری ولایت کاملا با تعرفه دولتی انجام می‌گیرد و در این راستا با تمام بیمه‌های پایه و تکمیلی قرارداد دارد که بیماران می‌توانند علاوه بر استفاده از بیمه‌های پایه از بیمه تکمیلی نیز به صورت کامل بهره‌مند شود.
  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه تاکنون حدود 20 میلیارد برای راه اندازی این مرکز هزینه شده است، تصریح کرد: در مرکز درمان ناباروری ولایت تجهیزات و امکانات به روز و کاملا مدرن درنظرگرفته شده و همکاری متخصصین ناباروری با این مرکز آغاز شده است بنابراین آمادگی کامل برای ارائه خدمات درمانی را داریم.
بیمارانی که بیمه تکمیلی یا پایه نداشته باشند هزینه درمان ناباروری بسیار گران تمام می شود
  کشاورز در پاسخ به اینکه آیا این مرکز پاسخگوی نیاز استان است، عنوان کرد: در حال حاضر باید این مرکز با ظرفیت کامل آغاز به کار کند تا مراجعین و میزان نیاز آن‌ها را برآورد کنیم و درصورت احساس نیاز؛ مرکز دوم درمان ناباروری را در بخشی از بیمارستان کوثر پیش بینی کردیم تا وارد مدار راه‌اندازی شود.
  وی با بیان اینکه فاصله نرخ درمان ناباروی در بخش خصوصی و دولتی مانند سایر خدمات است، افزود: این موضوع دور از انتظار نیست که بیمارانی که بیمه تکمیلی یا پایه نداشته باشند هزینه درمان ناباروری آن‌های بسیار گران تمام شود به همین منظور در تلاش هستیم که کل چرخه خدمت درمان ناباروری را در بخش دولتی فعال کنیم.
  معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین ادامه داد: بر اساس طرح برنامه‌ریزی شده تصمیم گرفتیم که تمام اقدامات درمان ناباروری در خود دانشگاه انجام شود گرچه ممکن است در برخی از موارد احتمال همکاری با جهاد دانشگاهی نیز وجود داشته باشد اما در مجموع این طرح را خیلی متمرکز یا وابسته به بیرون از دانشگاه نکردیم تا اقدامات با ظرفیت کامل درخود دانشگاه انجام ‌شود.
  کشاورز در پایان گفت: عمده‌ترین وظیفه دانشگاه علوم پزشکی در راستای ابلاغ سیاست‌های جمعیتی از سوی مقام معظم رهبری، فراهم کردن مراکز درمان ناباروری با قیمت دولتی برای درمان آحاد جامعه است که خوشبختانه اکنون آمادگی کامل برای ارائه خدمات را داریم و از ابتدای خردادماه تبلیغات رسمی آن آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی قزوین مرکز درمان ناباروری ظرفیت کامل راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۸۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، ۶ تا ۱۳ اردیبهشت، هفته جهانی واکسیناسیون نام گذاری شده است و در این راستا مجتمع حضرت رسول اکرم (ص) نیز براساس آمار سال ۱۴۰۲ بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون ارائه کرده است.

خدمت واکسیناسیون از بدو تولد تا دوره سالمندی براساس پروتکل کشوری و به صورت رایگان انجام می‌شود.

واکسیناسیون روشی برای کنترل حذف و ریشه کنی بیماری‌های واگیردار است. واکسن با پیشگیری از ابتلا به عفونت‌ها و برخی سرطان‌ها و بیماری‌ها مانند فلج اطفال سطح کیفی زندگی را بهتر می‌کند. واکسیناسیون به نوعی آمادگی سیستم ایمنی بدن انسان را افزایش می‌دهد و نه تنها برای کودکان بلکه برای تمام سنین مورد نیاز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی