Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر و رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: یکهزار و ۶۰۰ نفر به ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها در رشته پزشکی اضافه شد که دانش آموختگان آن متعهد به خدمت در مناطق محروم می‌شوند.

به گزارش ایزان اکونومیست، عبدالرسول پورعباس روز چهارشنبه در دیدار دانشجویان دانشگاه بین الملل امام خمینی (ره) به خبرنگاران، گفت: برای کنکور سال تحصیلی جاری در استان قزوین بیش از ۲۱ هزار داوطلب در پنج گروه آزمایشی و در کشور بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار داوطلب داریم که تمام هماهنگی لازم برای برگزاری آزمونی خوب، شاداب و امن و با رعایت تمام استانداردهای مورد نظر سنجش و وزارت بهداشت انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمامی برنامه ریزی ها برای برگزاری آزمونی با نشاط و امنیت صورت گرفته است، افزود: دفترچه آزمون سراسری نیز برای حفظ آرامش، آسایش، راحتی و سرعت عمل و امنیت در سه گروه اصلی به سه دفترچه و پاسخ نامه تفکیک شده که هر دفترچه و پاسخ نامه اختصاصی در اختیار داوطلبان در یک لفافه پلاستکی قرار می گیرد.

پورعباس افزود: این امر برای ایجاد امنیت، آرامش و سرعت عمل بخشیدن به دانشجویان برنامه ریزی شده و پاسخ نامه ها از حالت فشرده خارج گردیده تا داوطلبان با حوصله بیشتری به سوالات پاسخ دهند.

وی با اشاره به کاهش آمار برخی رشته ها در سطح کشور و استان قزوین، گفت:  هدایت تحصیلی از وظایف آموزش و پرورش است و باید هدایت به سمت نیازهای کشور صورت گیرد و توازن برقرار شود.

پورعباس اضافه کرد: در حال حاضر، طیف عظیمی از داوطلبان در رشته تجربی متقاضی هستند که کمترین ظرفیت را در این گروه داریم و بعد در گروه انسانی و ریاضی است و گروه هنر و زبان در رتبه بعدی قرار دارند.

معاون وزیر افزود: در استان قزوین تمایل داوطلبان به سمت گروه ریاضی و زبان های خارجه خیلی کم است که نشان می دهد در حوزه آموزش و پرورش باید فعالیت و تشویق صورت گیرد و عوامل انگیزیشی ایجاد شود تا داوطلبان به سمت این گروه ها هدایت شوند.

وی گفت: استان قزوین در رشته ریاضی جزو استان های انتهای جدول است درحالیکه در رشته تجربی و انسانی در رتبه ۱۲ و ۱۳ قرار دارد و نشان می دهد آموزش تحصیلی باید در این مسیر صورت گیرد تا در آینده از لحاظ توازن نیروی تخصصی در سطح استان و کشور با مشکل مواجه نشویم.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: آزمون سراسری ، استان قزوین ، دانشگاه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آزمون سراسری استان قزوین دانشگاه استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۸۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به خبرنگاران گفت: در سال‌های قبل تعدادی افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.   دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مواردی هم که برای اولین بار در برخی استان‌ها از جمله همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و نیز محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خراسان رضوی و برخی مناطق پاک کشور، ثبت شده، همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده و به علت سفر به مناطق جنوب شرقی بوده است.   وی ادامه داد: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.   غضنفری افزود: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.   وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه این بیماری در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی مانند رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.   دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.   وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.   دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب شش بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

دیگر خبرها

  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • رقابت داوطلبان کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی یزد
  • رقابت ۲۳۰۰ داوطلب آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد شهرکرد